Boulets à la Liégeoise

  • Boulets à la liégeoise
  • Boulets à la liégeoise
  • Boulets à la liégeoise
  • Boulets à la liégeoise
  • Boulets à la liégeoise
Boulets à la liégeoiseBoulets à la liégeoiseBoulets à la liégeoiseBoulets à la liégeoiseBoulets à la liégeoise
Ingrédients

Ingredients for about 10 boulets:

- 300 g minced beef

- 700 g minced pork

- 1 finely chopped onion

- 1 bouquet of parsley, finely chopped

- 4 slices of white bread soaked in milk

- 2 eggs

- Breadcrumbs

- Salt

- Pepper

- Nutmeg

Opening day(s)
Préparation

Preparation:

Pre-heat the oven to 180°. Mix all ingredients by hand, slowly and delicately, in order to obtain a homogeneous but not too compact mixture. Roll the boulets (of about 120 g), rinsing your hands in tepid water from time to time. Place the boulets in a greased roasting tin. Allow to cook in the oven for about 35 minutes at 180°. Can be eaten hot or cold.

  • Level of difficulty :
    • Easy
  • Nombre de personnes :
    • Number of people 5
  • Temps de préparation :
    • Preparation time 0:45
    • Cooking time 1:30
  • Classification :
    • 2 portions
  • Category :
    • Dish